top of page

Catàleg

Les propostes musicals de la temporada abril-maig!

portada àlbum 100timent.jpg

Quimo debuta amb el seu primer EP "100TIMENT" 

El treball més personal de Quimo

Quim Meléndez és un artista gironí que porta treballant en el seu projecte emergent des de 2020. Després d'un conjunt de singles i col·laboracions publicades anuncia el seu treball més personal fins a la data. "100TIMENT" són quatre cançons íntimes on ens parla del cor ferit, la incomprensió davant un món insensible i com els amics són per sempre.
 

"Són temes que donen lloc a una reflexió cap a la vida" diu el cantant sobre el contingut de l'EP. És un missatge dedicat a aquelles persones que estan passant o han passat per una mala època, i busco recordar-los que no estan sols, que tard o d'hora aquest moment tothom l'acaba passant.

Per tant, '100TIMENT' busca ser el "company" per afrontar aquests problemes i fer costat davant aquestes situacions de dolor.

Per últim, aquest EP vol remarcar el fet de valorar el que un té, i aprendre a no frustrar-te davant el que et manca o podries tenir. "És a dir, cal donar les gràcies i agrair la situació en què un es troba, sense perdre la il·lusió d'anar per més".

Això és Quimo

portada àlbum 100timent.jpg
portada àlbum 100timent.jpg

Malson Atmosfèric i Gemm Sol ens porten "Una d'Estrella Damm

"Una d'Estrella Damm" és un senzill nascut durant el confinament de 2020, davant les ganes de viure un estiu de cinema. "Em passava el dia fent un treball on analitzava videoclips d'Estrella Damm, i tancat a casa sentia l'impuls constant de fer cançons d'estiu", explica Malson Atmosfèric. "Han fet falta dos anys per aconseguir el resultat, que s'ha allunyat bastant de la idea original, però ha mantingut el sentiment, que és l'important".

 

La producció, com era d'esperar, ha estat a càrrec de Geri i zneakyboi durant l'estiu de 2021, que van adaptar la idea de Malson de fer un reggae-trap. Quan va arribar la cançó a les oïdes de Xavier Coca (The Tyets) ho tenia clar: havien de canviar les bateries a reggaeton. El canvi va fer un gir molt més alegre a la cançó.


A més, "Una d'Estrella Damm" compta amb la veu i lletra de l'artista emergent Gemm Sol. "Teníem amics en comú i m'agradava la seva música, em van donar la idea d'afegir una veu femenina i vam acabar proposant-li a ella. És una gran artista i a més una amistat molt bonica gràcies a la música", explica l'artista. La cantautora de Solsona té una gran relació musical amb l'estiu i el sol, llavors no va dubtar en acceptar la proposta.

 

"Una d'Estrella Damm" és el segon avançament del nou projecte de Malson Atmosfèric, seguint l'anterior de "La Ciutat". Aquest senzill va arribar a rebre aparicions per TV3 i iCat i va donar per parlar mitjans com Enderrock, Diari de Girona o El Punt Avui. Per aquesta nova cançó, l'artista ha volgut comptar amb el mateix equip de confiança: Oriol de Ramon (The Tyets) en la mescla, Xavier Lek en el màster i Moli a la portada, que aquesta ocasió han volgut fer una clara referència a la portada de "Summercat" de Billie the Vision. El videoclip ha sigut una idea dirigida per Albert Alves (Sangaku) i Gerard Madrenas (Lil Geri) a Calella de Palafrugell.

WhatsApp Image 2022-03-16 at 17.17.41.jpeg
portada àlbum 100timent.jpg

Pachawa Sound
retorna amb
"Oh Shit"

Després de dos anys treballant a foc lent, Pachawa Sound torna a l’escena, amb un mínim de 5 temes que sortiran al llarg del 2022. Aquests toquen alguns dels estils que més força han agafat durant els últims anys a Catalunya: des d’un hip-hop amb base lo-fi fins a un pop amb color dels 80 passant per reggaetons mestissos. Amb una setantena de concerts sota l'esquena, Pachawa Sound va fer un gir al seu projecte durant el 2019 passant una evolució musical, amb nova imatge, nou directe, nous estils musicals i un nou àlbum, NI TAN MAL, de gènere urbà que inclou cançons dancehall, R&B, trap i reggaeton.

OH SHIT és el primer tema dels renovats Pachawa Sound. Aquest hip-hop amb base lo-fi relaxada, que es va començar a escriure a l’inici de la pandèmia, narra la història d’un matí de ressaca. Despertar-se a una casa que no coneixes, no veure ningú al carrer i amb prou feines recordar què és el que va passar (“Fue el fin del mundo?”). La sensació és que va ser una nit èpica, et venen imatges dels carrers plens de gent, tothom de festa, però fins que no aconsegueixes trobar-te amb els teus amics no pots parar de dir: OH SHIT, QUÉ PASÓ EN LA CIUDAD?

Portada_OH_SHIT.png
portada àlbum 100timent.jpg

ill ens porta el reggaeton en català a "Cor Atravessat"

El single abans de l'àlbum

Ill és el pseudònim de Guillem Tió, un jove barceloní de 2001 que porta fent música des dels 16 anys. "Des de petit sempre m’ha encantat la música. En part, crec que
ve del meu avi que tenia un grup de versions quan era jove, i del meu pare que és tècnic de so de tota la vida, que sempre m’ha portat a molts llocs relacionats amb la música (proves de so, estudis, backstages)". Influenciat des d'Eminem, Recycled J o The Vamps, Tió treballa 100% en la seva producció, mescla i màster, a més de
fer els seus propis dissenys i portades. "Avui en dia, amb 21 anys, intento anar-me mudant al gènere que més em descriu al moment i fer la música que més m’atrau, que en aquest cas segueix sent del gènere urbà i les seves variants", explica el cantant.

"Cor Atravessat" és el primer avançament d'Ill pel 2022, on Guillem Tió ens parla del naixement d'un romanç sobtat. Dins un reggaeton suau, però amb energia, Ill ens explica com una noia decideix iniciar un ball amb un noi molt tímid. El noi queda atrapat en la seva bellesa però després d’una gran nit bevent i ballant, la noia
se'n va per no ser tornada a veure mai més. "Gran part de la idea de la cançó ve d’una idea d’en Malson Atmosfèric de fer un reggaeton en català, i l’altra part ve d’una idea d’instrumental que tenia abandonada feia temps" explica Tió.

Cor Atravessat Portada v1 (2) (1).png
bottom of page