top of page

QUÈ ÉS EL SANTJU TRAP?

Segona Edició

El festival SantJu Trap 2022 neix com el projecte de Treball de Final de Grau de Manel Vizcaino. L'origen neix arran d'un concert organitzat a la plaça de l'1 d'octubre de Sant Julià de Ramis el 12 de juny de 2021, amb el propòsit de visibilitzar l’escena urbana gironina i el seu cercle proper. L’objectiu d’aquest 2022 és gestionar l'esdeveniment de manera més professional, amb la intenció d’unir artistes que tenen una relació o influència del hip hop, i amb el punt comú de fomentar la rellevància del català. La segona edició del festival pretén ser un espai on s’assoleixi gaudir i compartir l’escena urbana catalana des d'un ambient multicultural, amb més artistes emergents i professionals que no acostumen a tenir aquestes oportunitats.

Com en l’edició anterior, l’espai vol ser un punt de trobada per artistes novells que volen presentar per primera vegada els seus projectes en català dalt de l’escenari, alienats del mainstream i els grans segells. Aquesta edició però, compta amb propostes més professionals, amb un equip darrere i discogràfiques que donen suport al panorama emergent català (Metz, Guspira, Delirics).

Aquesta proposta ja només arriba a ser necessària tant pel poble com les comarques gironines, sinó que també aspira a marcar una referència per les altres comarques, Barcelona, Lleida i Tarragona. També hi haurà més actuacions, col·laboracions especials i si és possible un taller de graffiti per iniciar la vetllada.

A més aquesta edició comptarà amb una presentació del cartell definitiu a l’ATV de Sarrià de Ter, amb l’actuació d’altres propostes emergents: Geri, Agudinine & Ak Pazzo, Lluc, Quimo i NN Pandu.

IMG_0527.JPG

Col·labora

logotips.png

Per a més informació, contacta amb nosaltres

640 31 13 13

bottom of page